Agenda

Op deze pagina zullen we jullie op de hoogte houden van de optredens en andere activiteiten van het popkoor. Heb je een feestje, weet je een toffe gelegenheid of ken je een mooie locatie voor een optreden? Laat het ons weten!

Binnenkort:

Zaterdag 10 juni 2017: Zomerconcert
Het zomerconcert zal plaatsvinden op 10 juni. Tijdens dit concert, wat u zowel ’s middags als ’s avonds kunt bijwonen (16:00 uur en 20:30 uur), zullen wij ons repertoire ten gehore brengen. Ons repertoire varieert van vrolijke hits tot wat minder bekende juweeltjes met een diepere boodschap. Voor de afwisseling zorgen we voor twee spetterende gastoptredens en kunt u tijdens de pauze genieten van zelfgemaakte gebakjes. Kaartjes kunt u hier kopen!

Afgelopen optredens:

Zaterdag 11 maart 2017: BALK Centraal
Op zaterdag 11 maart trad Popkoor Estrellas op tijdens het BALK Festival Centraal te Amersfoort. Wij brachten hier vier nummers ten gehore in een succesvol optreden.

Dinsdag 14 februari 2017: Optreden UMCG
Op Valentijnsdag traden wij op bij UMCG TeeVee. Wij brachten hier verschillende nummers ten gehore. Het was een succes!

Zondag 18 december 2016: Kerstconcert
Op 18 december heeft Popkoor Estrellas samen met het Noord Nederlands Opera- en Operette Koor een Kerstconcert gegeven in de Salvatorkerk in Groningen. Het concert, met afwisselend repertoire, was een groot succes!

Dinsdag 8 november 2016: Election Night
Bij de opening van de Election Night bij het Groninger Forum ter ere van de Amerikaanse verkiezingen zong Popkoor Estrellas het Amerikaanse volkslied.

Maandag 5 september 2016: Opening Academisch Jaar RUG
Wij hebben opgetreden tijdens de officiële opening van het Academisch Jaar van de RUG in de Martinikerk. Het was erg leuk!

Woensdag 17 augustus 2016: More To Explore
In de Keiweek hebben wij twe keer opgetreden in het Harmoniegebouw. Het was een geslaagd optreden waarbij geïnteresseerden zich konden aanmelden voor de open repetitie.

Seizoen 2015/2016

Zaterdag 11 juni 2016: Eindoptreden
Zoals ieder jaar hebben we het zangseizoen afgesloten met ons eindoptreden. Wij hebben twee succesvolle optredens gegeven bij BijVrijdag en kijken terug op een erg leuke dag.

Vrijdag 29 april 2016: Cultuurnacht
Dit keer was dit jaarlijks terugkerende evenement in de USVA. Samen met vele anderen hebben wij genoten van deze editie en hopen we jullie allemaal volgend jaar weer tegen te komen op deze nacht.

Zondag 21 februari 2016: Optreden verzorgingshuis Maartenshof (besloten)
Een gezellig optreden voor de bewoners van het verzorgingshuis!

Dinsdag 12 januari 2016: Optreden UMCG TeeVee
Voor het derde jaar op rij mochten we een optreden verzorgen in het UMCG. Ook dit optreden werd weer live uitgezonden op UMCG TeeVee!

Zondag 3 januari 2016: Nieuwjaarsoptreden
Samen met het koor Femmes Cabales uit Peize zorgden wij op zondagavond 3 januari voor een mooi nieuwjaarsoptreden in het Heerenhuis in Groningen.

Zaterdag 31 oktober 2015: BALK TOPfestival
Na het BALK-festival in februari vonden we het tijd voor een extra uitdaging. Enorm trots waren we toen we hoorden dat we geplaatst waren in de TOPklasse van het BALK TOPfestival. In deze categorie zijn we uiteindelijk als derde geëindigd, een fantastische prestatie!

Donderdag 13 augustus 2015: Open Air Festival
Het nieuwe seizoen startten we met een leuk optreden op het Open Air Festival, onderdeel van de Keiweek. Na afloop konden geïnteresseerden zich bij ons melden voor de open repetitie. Het was een warm maar geslaagd begin van het nieuwe zangseizoen.