Welkom!

Zomerconcert!
Het jaarlijkse zomerconcert van Popkoor Estrellas zal plaatsvinden op 10 juni. Tijdens dit concert, wat u zowel ’s middags als ’s avonds kunt bijwonen (16:00 uur en 20:30 uur), zullen wij ons repertoire ten gehore brengen. Voor de afwisseling zorgen we voor twee spetterende gastoptredens en kunt u tijdens de pauze genieten van zelfgemaakte gebakjes. Kaartjes kunt u hier kopen!

—————————————————————————————————————

Wij zijn hét studentenpopkoor van Groningen en bestaan uit 25 vrouwelijke studenten. Elke donderdagavond repeteren wij van 19:15-21:30 uur in de zangzolder van de Usva. De Usva is het cultureel studentencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen.

Kerstconcert 2016
Op zondag 18 december gaf Popkoor Estrellas samen met het NNOOK (Noord Nederlands Opera- en Operette Koor) een Kerstconcert in de San Salvatorkerk te Groningen. De combinatie van de twee koren was een groot succes!

 ZingZing 2016
Op 19 juni hebben wij opgetreden bij het korenfestival ZingZing in de Oosterpoort. We kregen veel positieve reacties op dit optreden. Het was een erg leuke dag, waarbij wij ook andere koren konden horen zingen.

 Eindoptreden 2016
Het eindoptreden was ook dit jaar een groot succes. Op zaterdag 11 juni hebben wij twee keer opgetreden in Bij Vrijdag in Groningen. Het was een geslaagde afsluiting van dit seizoen.
Bekijk hier het filmpje van “Hold My Hand” tijdens ons eindoptreden!

_MG_1864

 BALK TOPfestival 2015
Op 31 oktober hebben wij meegedaan aan het BALK TOPfestival in De Doelen in Rotterdam. We hebben een hele leuke dag gehad! Als kers op de taart werden we ook nog eens derde in de topklasse! Dat heeft zelfs nu.nl gehaald.

Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie. De filmpjes van onze andere nummers staan ook op ons YouTube-kanaal.

Volg ons op social media!
Volg ons op Twitter!
Vind ons leuk op Facebook! instagramIcon_400x400

Comments are closed.