info@popkoorestrellas.nl

Estrellas Kerstactie

Wil jij iemand graag een speciale kerstwens versturen? Verstuur dan de Popkoor Estrellas e-card! Omdat wij helaas niet kunnen optreden de komende tijd en wij het toch wel erg leuk vinden om met elkaar te zingen, hebben we speciaal voor jullie een kerstnummer opgenomen. Dit kerstnummer kun je versturen naar iedereen die je een warm hart toedraagt. Eventueel kun je daarvoor een door jou gekozen bedrag doneren aan het koor. Voor het verzenden van die E-card heb je twee opties:

  1. Het filmpje wordt verstuurd via ons e-mailadres.
    Jij stuurt ons een berichtje met daarin naar welk(e) e-mailadres(sen) je het filmpje wilt versturen en welke tekst je in de mail wilt. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat het aankomt bij de afzenders die je ons hebt doorgegeven. Daarnaast krijg je zelf ook een kopie van de mail! We zullen aan jou ook een open Tikkie sturen, hier kun je zelf aangeven welk bedrag je wilt betalen.
  2. Jij verstuurt het filmpje zelf.
    Jij stuurt ons een berichtje met dat je graag zelf het filmpje wilt versturen. We zullen aan jou een open Tikkie sturen, hier kun je zelf aangeven welk bedrag je wilt betalen. Wij sturen het filmpje naar jou toe via e-mail of WhatsApp en jij kan het sturen naar iedereen die je wilt!

Wil jij graag een feestelijke e-card versturen of heb je hier nog vragen over? Mail dan naar ludakcie@popkoorestrellas.nl!