Aanmelden

Heb je interesse om bij Popkoor Estrellas te komen zingen? Stuur dan een mailtje naar popkoorestrellas@live.nl. Het bestuur zal dan contact met je opnemen om je uit te nodigen voor het bijwonen van een repetitie.

Popkoor Estrellas werkt met drie stempartijen: sopranen, mezzosopranen en alten. De leden zijn gelijkmatig verdeeld over deze partijen. Indien je geïnteresseerd bent in het koor, zal de dirigent allereerst kijken of je stem geschikt is en zo ja, in welke stempartij je het beste tot je recht komt. Dan moet er gekeken worden of er plek is in jouw stempartij. Zo niet, dan kun je op de wachtlijst komen te staan.

14196173_1149441318427409_2861042328783967069_o

 Lidmaatschap en Contributie
Popkoor Estrellas is een studentenkoor. Dit betekent dat alleen studenten lid kunnen worden. Tevens betekent dit dat leden tot maximaal 1 jaar na hun afstuderen lid kunnen blijven van het koor.

Het lidmaatschap van het koor gaat in op het moment dat je door de dirigent bent toegelaten. Vanaf dat moment kun je meedoen aan de repetities en betaal je contributie. De contributie bedraagt 14 euro per maand. Het opzeggen van de lidmaatschap gaat schriftelijk, mondelinge opzeggingen kunnen niet worden verwerkt. Er is een opzegtermijn van 2 maanden.