info@popkoorestrellas.nl

Aanmelden

Zie jij het wel zitten om bij ons koor te komen zingen? Je kunt je nog aanmelden voor dit jaar!

De leden van Popkoor Estrellas zijn elke donderdagavond van 19:15 tot 21:30 druk bezig met repeteren. De vierentwintig studentes zingen samen een repertoire dat bestaat uit een gevarieerde samenstelling van meerstemmige popnummers.

Lid worden van het koor

Het koor staat onder leiding van Wilfred Reneman. Wanneer je lid wilt worden, luistert hij eerst even goed naar je stem. Hij luistert of je goed op toon kunt zingen en of je ritmegevoel hebt. Ook luistert hij naar hoe hoog of laag je zingt. De dirigent weet dan of je stem past bij het koor en in welke stemgroep je moet worden ingedeeld.

REPETEREN

Als je lid bent, moet je elke donderdag repeteren. Naast de vaste repetitie moet je thuis ook nog oefenen. Daarvoor hoef je geen noten te kunnen lezen. Je krijgt bestanden die je thuis kunt afspelen. Zo kun je alvast luisteren naar de noten. Op de repetitie kan dan vooral gewerkt worden aan de samenzang.

COMMISSIES

Omdat het koor niet groot is, wordt er van alle leden verwacht dat ze in een commissie zitten. Een groepje leden regelt bijvoorbeeld alle promotie en een ander groepje organiseert activiteiten, zoals het koorweekend. Nieuwe leden worden op deze manier ook makkelijk betrokken in de groep, waardoor er een hecht koor ontstaat. De leden zijn na de repetities regelmatig met elkaar te vinden op het terras of in de karaokebar.

LIDMAATSCHAP EN CONTRIBUTIE

Popkoor Estrellas is een studentenkoor. Daarom mogen alleen studenten lid worden van het koor. Als je stopt met studeren, mag je nog maximaal één jaar lid blijven. Het lidmaatschap van het koor gaat in op het moment dat je door de dirigent bent toegelaten. Vanaf dat moment kun je meedoen aan de repetities en betaal je contributie. De contributie bedraagt 186 euro en wordt betaald in drie termijnen van elk 62 euro. Het opzeggen van het lidmaatschap gaat alleen via de mail.

A A N M E L D E N 

Het komende jaar is er ruimte voor nieuwe leden. Wil je een keer komen kijken op een repetitie? Of wil je meer weten over het koor? Stuur dan een mailtje naar info@popkoorestrellas.nl of vul het contactformulier in!