info@popkoorestrellas.nl

Steun ons!

Popkoor Estrellas is een relatief klein koor dat voornamelijk afhankelijk is van subsidies en entreegelden van optredens. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar soms kunnen we wel een extraatje gebruiken. 

Als vereniging mogen we niet sparen, wat betekent dat het soms lastig kan zijn om grotere projecten te financiëren of om grote aankopen te doen. In jaren dat we wél wat geld over houden geven we dit uit aan dingen als koorshirts, apparatuur, en promotiemateriaal. Het geld wat we hiervoor gebruiken komt meestal van externe bijdragen. Wil jij ook een bijdrage maken aan ons koor? Lees dan hier onder wat de mogelijkheden zijn.

Eenmalige bijdrage

Wilt u ons graag iets geven, maar nergens aan vast zitten? Dan kunt u kiezen voor een eenmalige bijdrage. Wij zijn uiteraard blij met elke gekozen donatie.

Maak een bijdrage
Vrienden van Estrellas

Wilt u ons graag voor een langere tijd steunen? Word dan Vriend van Estrellas! Wanneer u maandelijks of jaarlijks een zelfgekozen bijdrage doneert, krijgt u er voordelen voor terug. Zo kunt u bijvoorbeeld een zitplaats reserveren bij de concerten van Popkoor Estrellas.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie en aanmelden
Sponsor

Wilt u graag benoemd worden op onze website of als adverteerder in onze programmaboekjes? Dan kunt u sponsor worden van Popkoor Estrellas. Door een bedrag te doneren, kunnen er verschillende regelingen gemaakt worden om uw bedrijf te promoten.

Bij interesse kunt u  het onderstaande overzicht van onze sponsorpakketten bekijken of contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Sponsorpakketten

Sponsorkliks

Wil je ons graag steunen zonder dat je daar extra geld aan kwijt bent? Dat kan ook!
Als je via onze sponsorkliks links naar een webshop gaat wanneer je aankopen doet ontvangen wij een kleine commissie. De prijs die jij betaalt blijft hetzelfde.

Begin meteen!