info@popkoorestrellas.nl

Agenda

Op deze pagina vind je onze agenda en zullen we je op de hoogte houden van de optredens en andere activiteiten van het koor. Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten en optredens onder voorbehoud.

Heb je een feestje, weet je een toffe gelegenheid, of ken je een mooie locatie voor het optreden? Mail ons dan vooral: info@popkoorestrellas.nl

28 juni – 3 juli 2021

Lustrumweek

Popkoor Estrellas bestaat dit jaar 10 jaar! Om dat te vieren is heeft onze Lustrumcommissie een lustrumweek georganiseerd. In het overzicht hiernaast kun je zien wat we allemaal gaan doen.

Ben je een (oud-)lid en wil je graag meedoen of meehelpen? Stuur een mailtje naar lustrum@popkoorestrellas.nl of klik op de knop om contact met ons op te nemen.

Aanmelden
Overzicht van de lustrumweek
3 juli 2021 – 20:00

Lustrumconcert

Elk jaar geeft Popkoor Estrellas een zomerconcert. In dit zomerconcert laten we ons hele repertoire van het afgelopen jaar zien. Dit jaar staat dit concert in het thema van ons lustrum! Popkoor Estrellas bestaat dit jaar namelijk 10 jaar.

We hebben dit jaar niet veel samen mogen zingen, maar we gaan wel een prachtige liveshow voor jullie uitzenden. De kaartverkoop is begonnen!

Koop een ticket!
6 november 2021

BALK TOPfestival

Het BALK TOPfestival is een koren festival georganiseerd door BALK veelzijdig vocaal waarin verschillende lichte muziek koren en vocal groups bij elkaar komen om naar elkaar te kijken, luisteren, en om het tegen elkaar op te nemen in wedstrijden binnen verschillende klasses. Dit festival vindt plaats in De Doelen, Rotterdam.

Meer weten

Dit hebben we al gedaan

Cork International Choral Festival 2021

Meegedaan met:

Blackbird – Sharon Deke
Oceaan – Raccoon

Herfstconcert 2020

Thema:  A Journey Through Time

Winterconcert 2019

In samenwerking met de Femmes Cabales

Zomerconcert 2019

Thema: De Vier Elementen

En nog veel meer!