info@popkoorestrellas.nl

Agenda

Op deze pagina vind je onze agenda en zullen we je op de hoogte houden van de optredens en andere activiteiten van het koor. Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten en optredens onder voorbehoud.

Heb je een feestje, weet je een toffe gelegenheid, of ken je een mooie locatie voor het optreden? Mail ons dan vooral: info@popkoorestrellas.nl

Voorjaar 2021

ZingZing!

ZingZing! is een ontmoetings- en inspiratiedag voor koren uit Groningen, georganiseerd door Stiching Koorplein Noord Nederland en VRIJDAG

Helaas kon het vorig jaar niet door gaan in verband met de coronacrisis, dus dit jaar zijn we zeker van de partij!

Meer weten
ZingZing! 2018
Zomer 2021

Zomerconcert

Elk jaar geeft Popkoor Estrellas een zomerconcert. In dit zomerconcert laten we ons hele repertoire van het afgelopen jaar zien. Dit concert heeft ook een thema, maar wat dat precies is blijft nog even een verrassing. Graag terugkijken naar vorige zomerconcerten? Dat kan! Opnames zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Zomerconcert 2019
6 november 2021

BALK TOPfestival

Het BALK TOPfestival is een koren festival georganiseerd door BALK veelzijdig vocaal waarin verschillende lichte muziek koren en vocal groups bij elkaar komen om naar elkaar te kijken, luisteren, en om het tegen elkaar op te nemen in wedstrijden binnen verschillende klasses. Dit festival vindt plaats in De Doelen, Rotterdam.

Meer weten

Dit hebben we al gedaan

Herfstconcert 2020

Thema:  A Journey Through Time

Winterconcert 2019

In samenwerking met de Femmes Cabales

Zomerconcert 2019

Thema: De Vier Elementen

En nog veel meer!