info@popkoorestrellas.nl

Belangrijke Update Herfstconcert Popkoor Estrellas

Belangrijke Update Herfstconcert Popkoor Estrellas

Afgelopen dinsdag werd in de persconferentie bekend gemaakt dat de maatregelen worden teruggedraaid naar hoe het twee weken geleden was. Terwijl we al bijna aan het juichen waren, stond op de website van de Rijksoverheid het onderstaande geschreven:

“Het is verboden om buiten de eigen woning in een groep (2 personen of meer) te zingen. Amateurkoren mogen dus niet samen zingen.”

Wij zijn erg getreurd om dit nieuws, zeker omdat dit tijdens de landelijke persconferentie niet gemeld is. Het concert kan niet doorgaan zoals we het hebben bedacht.

De leden hebben wel heel hard gewerkt om een alternatief te kunnen verzorgen. Een samengesteld digitaal programma met filmpjes van de repetitiedag, nummers gezongen door leden van Estrellas en ander exclusief materiaal. Tickets zijn nog steeds te koop. Nu wel voor een gereduceerd tarief van vier euro.

Iedereen die eerder al een kaartje heeft gekocht, heeft zojuist een mail ontvangen met meer informatie en de mogelijkheid om (een deel van) het betaalde bedrag terug te krijgen. Als je deze niet hebt gekregen, kijk dan even in je spam. Staat het daar ook niet? Stuur ons dan gerust een mailtje.

We balen van de gebrekkige communicatie van de regering en het gebrek aan argumentatie rondom de beslissingen. We hopen dat jullie begrijpen dat we ons best doen om jullie toch een leuk concert aan te kunnen bieden! Bedankt voor al jullie steun en hopelijk kijken jullie allemaal mee komende zaterdag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *